Fantasie Bloemen (NL)

Maak prachtige mixed-media fantasiebloemen!

   Watch video

DIRECT BEGINNEN
LEER IN JE EIGEN TEMPO
ALTIJD TOEGANG


Over deze cursus

In deze cursus nodig ik je uit om een bloementafereel te maken vanuit je fantasie. In videolessen (in totaal meer dan 3 uur materiaal) laat je verschillende mixed-media technieken zien waarmee je meteen zelf aan de slag kunt. Van het prepareren van je doek en het maken van een gelaagde achtergrond, tot het uitkiezen van je kleuren en een compositie. En natuurlijk hoe je de fantasiebloemen stapsgewijs opbouwt met onder andere papier, markers en textiel. Heb je ook zin om je te verliezen in een dromerig bloemenveld? Doe dan mee!

Bekijk de video hieronder om een idee te krijgen wat je kunt verwachten.

Betalen met iDeal: Op dit cursusplatform kun je momenteel helaas alleen met een creditcard betalen. Wanneer je liever met iDeal wilt betalen, koop deze cursus dan op mijn eigen website https://toverzicht.nl/shop/online-cursussen/online-cursus-mixed-media-fantasie-bloemen-nl/ . Ik stuur je dan direct jouw persoonlijke toegangscode plus duidelijke instructies toe.


al 571 tevreden cursisten!


Bekijk de overzichtsvideo!

De bloemen zijn er al!

Mixed-media technieken

Het leuke van mixed-media of gemengde technieken is dat je helemaal niet zoveel nodig hebt. Een doek en acrylverf dus en papier om je eigen patronen op te tekenen. En verder mag je het helemaal zelf weten wat je er nog meer aan toe kunt voegen. Denk aan stofjes, draden, gedroogde bloemblaadjes, theezakjes of zelfs stukjes keukenrol. Net wat je 'toevallig' tegenkomt en wat past bij jouw werk.

Voor iedereen

Je kunt met deze cursus meedoen als je al een tijdje schildert, maar ook als je nog helemaal geen ervaring hebt. De cursus nodigt uit tot spelen en vooral plezier hebben in het proces, in plaats van een perfect eindresultaat afleveren. Al is dat natuurlijk mooi meegenomen!"Een aanrader voor iedereen die wil leren werken met mixed-media technieken! Zelf had ik al enigszins kennisgemaakt hiermee, maar deze workshop heeft mijn enthousiasme vergroot. Marloes geeft echt waar voor je geld; na een korte inleiding kun je direct aan het werk. Je merkt dat Marloes goed voorbereid de workshop leidt, daarbij heeft ze onderwijservaring waardoor iedereen de juiste aandacht krijgt. Het werkboekje is heel handig als je zelf thuis aan de slag wilt gaan. Een gezellige en informele sfeer waarin je heerlijk productief kunt zijn, zelf ging ik met een enorm voldaan gevoel én een mooi kunstwerk naar huis. Daarnaast geeft ze ook handige tips om mixed-media ook voor de kleine portemonnee betaalbaar te houden. Ik kan niet wachten tot de volgende workshop…"

- Sonja, deelnemer aan de workshop 'Mixed-Media bloemen' in het atelier


Get started now!Your Instructor


Marloes Bloedjes (Luz)
Marloes Bloedjes (Luz)

Marloes Bloedjes (Luz) is beeldend kunstenaar, woonachtig in Heemskerk (Noord-Holland). Ze maakt kleurige, abstracte schilderijen en mixed-media werken. Ze houdt van lange wandelingen en de natuur. Weer thuis mengt ze haar uit de wandeling meegenomen waarneming samen met haar innerlijke wereld. Dat is waar de magie ontstaat!

Naast haar werk als kunstenaar geeft ze les en workshops aan volwassenen en kinderen in haar atelier Toverzicht. Sinds 2018 ontwikkelt ze samen met haar vriend, foto/videograaf Anthony Verolme online cursussen.


Je leert in deze cursus...

  • verschillende technieken om een gelaagde achtergrond op te zetten;
  • hoe je een gebalanceerd kleurenpalet kiest voor je panelen of doeken;
  • te werken met meerdere composities die je zou kunnen gebruiken;
  • op een speelse manier kleurrijke bloemen te ontwerpen;
  • alle geheimen van stapsgewijs een samenhangend collegewerk te maken met mixed media technieken.

De cursus is inclusief:

  • meer dan 3 uur in 19 losse videolessen waarin ik je laat zien hoe ik mijn bloemen ontwerp. Je ziet me werken aan 2 houten panelen, die ik stap voor stap uitwerk tot een gebalanceerd geheel, gebruik makend van gemengde technieken;
  • een werkboek om te downloaden en/of uit te printen, met oefeningen om je op gang te helpen, achtergrondinformatie en een uitgebreide toelichting op alle materialen;
  • toegang tot de besloten Facebookgroep 'Luz Artworks' waarin je andere studenten kunt ontmoeten, jouw resultaten kunt delen en waar je waardevolle feedback kunt delen;
  • onbeperkte toegang tot het lesmateriaal;
  • de mogelijkheid om de cursus in jouw tempo te bekijken, op het door jou gekozen tijdstip, zo vaak als je wilt. Je kunt het kijken vanaf jouw computer, maar ook vanaf je tablet of je telefoon met een speciale app. Dus ook op vakantie kun je de cursus volgen!

Get started now!Materialenlijst


Frequently Asked Questions


Wanneer begint en eindigt de cursus?
Wat jij wilt! Je kunt direct na aankoop aan de slag. Je kunt de cursus in jouw tempo volgen, op jouw gekozen tijdstip... en daarna kun je hem zo vaak bekijken als je wilt!
Hoe lang kan ik gebruik maken van de cursus?
Je hebt onbeperkt toegang tot het lesmateriaal!
Heb ik alle materialen uit de materialenlijst nodig?
De materialenlijst is ingedeeld in wat je minimaal nodig hebt om deze cursus te kunnen volgen. Zo heb je in ieder geval een ondergrond nodig, dus iets om op te werken. Dat kan een doek zijn, maar als je dit niet hebt kun je ook op een stevig stuk papier werken of zelfs op hout. Daarnaast heb je acrylverf nodig en wat spullen om je patronen mee te ontwerpen, zoals markers, stiften en/of pennen. Verder is het aan jou wat je allemaal gebruikt uit de aanvullende lijst. Het voordeel van mixed-media technieken is dat je met heel weinig materiaal heel veel kunt maken.
Is het een vereiste om snel internet te hebben?
Je hebt internet nodig om de video's te kunnen streamen. Als je de app of tablet gebruikt, kun je de lessen van tevoren downloaden, zodat je ze ook offline kunt bekijken.
Voor welk niveau is deze cursus geschikt?
Deze cursus is zowel toegankelijk voor beginnende schilders als voor gevorderden. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, er worden veel verschillende technieken aangeboden zodat er voor ieder wel iets nieuws te ervaren valt. Het openstaan voor iets nieuws en het enthousiasme om iets te leren is belangrijker dan het niveau dat je hebt.
Kan ik in contact komen met andere cursisten?
Ja! Iedereen kan reageren op de lessen. Daarnaast nodig ik je van harte uit deel te nemen aan de Luz Artworks besloten groep op Facebook. Hierin vind je alle cursisten die een van mijn online lessen gevolgd hebben. Je kunt je resultaten delen, om tips vragen en waardevolle feedback geven en/of ontvangen.
Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?
Dat zouden we heel vervelend vinden! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem contact met ons op binnen 30 dagen en we geven je het volledige bedrag terug.
Ik heb geen creditcard, kan ik betalen met iDeal?
Op dit cursusplatform kun je momenteel alleen met een creditcard betalen. Wanneer je liever met iDeal wilt betalen, koop deze cursus dan op mijn eigen website https://toverzicht.nl/shop/online-cursussen/online-cursus-mixed-media-patronenparadijs/​ . Ik stuur je dan direct jouw persoonlijke toegangscode plus duidelijke instructies toe.
Hoe verloopt de inschrijvingsprocuedure?
Inschrijven is gemakkelijk en snel! Als je al bekend bent met online afrekenen, klik je op een van de bruinde knoppen op deze pagina en ga je verder met afrekenen. De klas opent zich voor je in 2 minuten! Als je vrij nieuw bent in online bestellen, lees dan de informatie onderaan de cursuspagina over het inschrijven en betalen voor de cursus en wat je dan kunt verwachten. Binnen een paar minuten ben je onderweg! In het (zeldzame) geval dat je misschien wat hulp nodig hebt, wees dan niet verlegen en stuur me een e-mail op [email protected] en ik zal je persoonlijk door het proces begeleiden. Een eenvoudig 'Help Me Inschrijven' in het onderwerp van je e-mail is voldoende. Als je geen creditcard hebt en met iDeal wilt betalen, kijk dan in de vorige vraag hoe je dit kunt doen, het gaat bijna net zo snel!

Get started now!"Een tijdje geleden deed ik mee aan de workshop 'Mixed Media Fantasiebloemen'. Ik had Marloes een keer aan het werk gezien op een demodag Bij Bakker in Castricum en vond het mooi hoe zij volledig op haar gevoel, kleuren, stoffen, verf, takjes, draadjes bij elkaar zocht en dat op een paneel samenbracht en daar een mooie afbeelding van maakte. Ik wilde dat ook eens ervaren, dus deed ik mee aan de workshop. Na een goede uitleg van Marloes vond ik het toch spannend om eraan te beginnen, maar je moet gewoon iets gaan proberen. En dat lukte, ervaren welke kleuren, vormen en materialen jij mooi vindt en dat samenvoegen. Dan zie je op een gegeven moment zomaar een leuk voorjaarsveldje met bloemen ontstaan en voel je een trots gevoel bij het eindresultaat."- Ingrid, deelnemer van de cursus 'Mixed-media Fantasiebloemen' in het atelier

Inschrijven gaat gemakkelijk en snel!

Als je al bekend bent met online afrekenen, klik je op een van de bruinde knoppen op deze pagina en ga je verder met afrekenen. De klas opent zich voor jou in 2 minuten!

Als je hier vrij nieuw in bent, lees dan hieronder over het inschrijven en betalen voor de cursus en wat je dan kunt verwachten. Binnen een paar minuten ben je onderweg! In het (zeldzame) geval dat je misschien wat hulp nodig hebt, wees dan niet verlegen en stuur me een e-mail op [email protected] en ik zal je persoonlijk door het proces begeleiden. Een eenvoudige hulp bij het onderwerp van uw e-mail is voldoende.

Liefs, Luz

Zodra je hebt besloten mijn cursus te kopen, word je doorverwezen naar de betaalpagina. Je kunt een btw-nummer toevoegen (indien van toepassing) en selecteren welk account en welke betaalmethode je wilt gebruiken om de cursus te kopen.

Op dit cursusplatform kun je momenteel alleen met een creditcard betalen. Wanneer je liever met iDeal wilt betalen, koop deze cursus dan op mijn website https://toverzicht.nl/shop/online-cursussen/online... . Ik stuur je dan direct jouw persoonlijke toegangscode plus duidelijke instructies toe. je hoeft dan niet meer verder te lezen, alles staat in mijn e-mailbericht aan jou!

Als dit de eerste keer is dat je een cursus bij mijn school aanschaft en je hebt daarom nog geen account, dan wordt het e-mailadres dat je hier invoert gebruikt om je account aan te maken, wat nodig is om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke cursusmateriaal. Nadat je een e-mailadres heeft ingevoerd, klik je op Continue om je e-mailadres te bevestigen.

Nadat je de aankoop hebt voltooid, word je gevraagd je naam in te voeren en een wachtwoord om je account aan te maken. Je ontvangt ook een e-mail waarin je wordt gevraagd jouw account te bevestigen.

Als je al een schoolaccount hebt, moet je dat e-mailadres invoeren en op Doorgaan klikken. Vervolgens word je gevraagd om je account-wachtwoord in te voeren.

Wanneer je mijn cursus koopt en een bestaand myTeachable-account hebt (Teachable is het platform waarop deze cursus is gepubliceerd), word je gevraagd om het wachtwoord van jouw myTeachable-account in te voeren.

Voer je gewenste betalingsoptie in (creditcard, Apple Pay of Google Pay) en informatie. De betaling wordt verwerkt via een veilige 128-bits SSL-codering. In sommige gevallen kan je bank vragen om je creditcardbetaling te autoriseren. Als dit het geval is, verschijnt er een pop-upvenster waarin je wordt gevraagd om aanvullende informatie om de betaling bij je bank te autoriseren.

Vergeet niet op de knop Buy Now te drukken nadat je je gegevens heeft ingevoerd ;)

Zodra je jouw aankoop hebt voltooid, word je doorgestuurd naar de bedankpagina en ontvang je automatisch een ontvangstbewijs via het e-mailadres dat is opgegeven in het gedeelte Accountgegevens met meer informatie over je aankoop.

Je ontvangt ook een bevestigingsmail voor jouw account. Om te bevestigen dat je e-mailadres juist is, klik je op Confirm E-mail.

Nu kun je inloggen en toegang krijgen tot jouw nieuwe cursus!

Get started now!