Mixed-media Engelen (NL)

Breng jouw betoverende engel tot leven

   Watch video

DIRECT BEGINNEN
LEER IN JE EIGEN TEMPO
ALTIJD TOEGANG


Over deze cursus

Deze cursus draait helemaal om engelen, of om feeën of elfjes als je ze zo liever noemt. Wat zij gemeen hebben is dat het magische wezens zijn, die ons een boodschap brengen of ons helpen. En dat hebben we in deze tijd meer nodig dan ooit tevoren!

Bekijk de video hieronder om een idee te krijgen wat je kunt verwachten.

Betalen met iDeal: Op dit cursusplatform kun je momenteel helaas alleen met een creditcard betalen. Wanneer je liever met iDeal wilt betalen, koop deze cursus dan op mijn eigen website https://toverzicht.nl/shop/online-cursussen/mixed-media-engelen/ . Ik stuur je dan direct jouw persoonlijke toegangscode plus duidelijke instructies toe.


al 571 tevreden cursisten!


Bekijk hier de video!

"De workshop mixed media engelen heb ik als ontzettend leuk en ontspannend ervaren! Ik heb veel nieuwe technieken geleerd wat betreft ondergrond, kleurgebruik en het extra element toevoegen van motief papier, vond ik zeer verrassend mooi! Marloes is een vriendelijke gastvrouw, de uitleg was duidelijk en waar nodig werd er extra informatie gegeven. Het was verder gehéél volgens eigen inzicht, dus de eindresultaten waren zéér uiteenlopend qua persoonlijke noot! Ik heb met veel plezier gewerkt en zou het zo nog een keertje over doen! De "Engeltjes" staan te pronken in mijn woonkamer. 🤗 Blij mee!!"

- Susan, deelnemer aan workshop 'Mixed-media Engelen' in het atelier van Toverzicht

Get started now!Alle elementen samenvoegen

In de videolessen laat ik je verschillende technieken zien, waarmee je meteen zelf aan de slag kunt. In de voorbereidingsfase ga je aan de slag met de ondergrond, je denkt na over compositie kleurgebruik en je ontwerpt patronen. Wanneer je voldoende materiaal verzameld hebt, kun je je engel in elkaar gaan zetten. In de cursus leg ik stap voor stap uit hoe je het gezichtje van de engel tot leven brengt. Laat je dus vooral niet tegenhouden als je het lastig vindt om gezichten te tekenen.


Gemengde technieken

Het leuke van mixed-media of gemengde technieken is dat je helemaal niet zoveel materiaal nodig hebt. Met acrylverf, papier en een doek of paneel kom je een heel eind. En verder mag je helemaal zelf weten wat je er nog meer aan toe kunt voegen. Denk aan stofjes, draden, gedroogde bloemblaadjes, theezakjes of zelfs stukjes keukenrol. Net wat je 'toevallig' tegenkomt en wat past bij jouw werk. Je kunt heel veel materiaal gebruiken, maar je hebt dus niet heel veel nodig om deze workshop te kunnen doen.


Iedereen kan meedoen

Je kunt met deze cursus meedoen als je al een tijdje schildert, maar ook als je nog helemaal geen ervaring hebt. De cursus nodigt uit tot spelen en vooral plezier hebben in het proces, in plaats van een perfect eindresultaat afleveren. Al is dat natuurlijk mooi meegenomen! Wil je ook zo'n krachtige engel maken? Doe dan mee!

In mijn atelier maak ik elk jaar engelen met mijn jongste cursisten , met de mooiste resultaten. Ook deze online cursus kun je prima met kinderen doen. Het is een heerlijke activiteit om samen met je (klein)kinderen te doen in de kerstvakantie.

Your Instructor


Marloes Bloedjes (Luz)
Marloes Bloedjes (Luz)

Marloes Bloedjes (Luz) is beeldend kunstenaar, woonachtig in Heemskerk (Noord-Holland). Ze maakt kleurige, abstracte schilderijen en mixed-media werken. Ze houdt van lange wandelingen en de natuur. Weer thuis mengt ze haar uit de wandeling meegenomen waarneming samen met haar innerlijke wereld. Dat is waar de magie ontstaat!

Naast haar werk als kunstenaar geeft ze les en workshops aan volwassenen en kinderen in haar atelier Toverzicht. Sinds 2018 ontwikkelt ze samen met haar vriend, foto/videograaf Anthony Verolme online cursussen.


De cursus is inclusief:

  • meer dan 2 uur in 17 losse videolessen waarin ik je laat zien hoe ik mijn engel stap voor stap samenstel, gebruik makend van gemengde technieken;
  • een werkboek om te downloaden en/of uit te printen, met oefeningen om je op gang te helpen, achtergrondinformatie en een uitgebreide toelichting op alle materialen;
  • toegang tot de besloten Facebookgroep 'Luz Artworks' waarin je andere studenten kunt ontmoeten, jouw resultaten kunt delen en waar je waardevolle feedback kunt delen;
  • onbeperkte toegang tot het lesmateriaal;
  • de mogelijkheid om de cursus in jouw tempo te bekijken, op het door jou gekozen tijdstip, zo vaak als je wilt. Je kunt het kijken vanaf jouw computer, maar ook vanaf je tablet of je telefoon met een speciale app. Dus ook op vakantie kun je de cursus volgen!

Get started now!Materialenlijst

Frequently Asked Questions


Wanneer begint en eindigt de cursus?
Wat jij wilt! Je kunt direct na aankoop aan de slag. Je kunt de cursus in jouw tempo volgen, op jouw gekozen tijdstip... en daarna kun je hem zo vaak bekijken als je wilt!
Hoe lang kan ik gebruik maken van de cursus?
Je hebt onbeperkt toegang tot het lesmateriaal!
Heb ik alle materialen uit de materialenlijst nodig?
De materialenlijst is ingedeeld in wat je minimaal nodig hebt om deze cursus te kunnen volgen. Zo heb je in ieder geval een ondergrond nodig, dus iets om op te werken. Dat kan een paneel zijn of een schildersoek, maar als je dit niet hebt kun je ook op een stevig stuk papier werken. Daarnaast heb je acrylverf nodig en wat spullen om je patronen mee te ontwerpen, zoals markers, stiften en/of pennen en papier. Verder is het aan jou wat je allemaal gebruikt uit de aanvullende lijst. Het voordeel van mixed-media technieken is dat je met heel weinig materiaal heel veel kunt maken.
Is het een vereiste om snel internet te hebben?
Je hebt internet nodig om de video's te kunnen streamen. Als je de app of tablet gebruikt, kun je de lessen van tevoren downloaden, zodat je ze ook offline kunt bekijken.
Voor welk niveau is de cursus geschikt?
Deze cursus is zowel toegankelijk voor beginnende schilders als voor gevorderden. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, er worden veel verschillende technieken aangeboden zodat er voor ieder wel iets nieuws te ervaren valt. Het openstaan voor iets nieuws en het enthousiasme om iets te leren is belangrijker dan het niveau dat je hebt.
Kunnen kinderen deze cursus volgen?
Vanuit mijn ervaring zeg ik: Ja! Al een paar jaar werk ik met de kinderen die wekelijks in mijn atelier komen aan het thema 'Engelen'. Ze vinden het geweldig om patronen te bedenken. Vanaf 12 jaar kunnen kinderen deze cursus zeker zelfstandig doen. Maar wat is er leuker dan samen met je (klein)kinderen een cursus te volgen en op een gezellige middag in de kerstvakantie samen jullie engel te maken? ;)
Kan ik contact hebben met andere cursisten?
Ja! Iedereen kan reageren op de lessen. Daarnaast nodig ik je van harte uit deel te nemen aan de Luz Artworks besloten groep op Facebook. Hierin vind je alle cursisten die een van mijn online lessen gevolgd hebben. Je kunt je resultaten delen, om tips vragen en waardevolle feedback geven en/of ontvangen.
Ik heb geen creditcard, kan ik betalen met iDeal?
Op dit cursusplatform kun je momenteel alleen met een creditcard betalen. Wanneer je liever met iDeal wilt betalen, koop deze cursus dan op mijn eigen website https://toverzicht.nl/shop/online-cursussen/online-cursus-mixed-media-engelen/​ . Ik stuur je dan direct jouw persoonlijke toegangscode plus duidelijke instructies toe.
Hoe werkt de inschrijvingsprocedure?
Inschrijven is gemakkelijk en snel! Als je al bekend bent met online afrekenen, klik je op een van de bruinde knoppen op deze pagina en ga je verder met afrekenen. De klas opent zich voor je in 2 minuten! Als je vrij nieuw bent in online bestellen, lees dan de informatie onderaan de cursuspagina over het inschrijven en betalen voor de cursus en wat je dan kunt verwachten. Binnen een paar minuten ben je onderweg! In het (zeldzame) geval dat je misschien wat hulp nodig hebt, wees dan niet verlegen en stuur me een e-mail op [email protected] en ik zal je persoonlijk door het proces begeleiden. Een eenvoudig 'Help Me Inschrijven' in het onderwerp van je e-mail is voldoende. Als je geen creditcard hebt en met iDeal wilt betalen, kijk dan in de vorige vraag hoe je dit kunt doen, het gaat bijna net zo snel!
Wat als ik ontevreden ben over de cursus?
Dat zouden we heel vervelend vinden! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem contact met ons op binnen 30 dagen en we geven je het volledige bedrag terug.

Inschrijven gaat gemakkelijk en snel!

Als je al bekend bent met online afrekenen, klik je op een van de bruinde knoppen op deze pagina en ga je verder met afrekenen. De klas opent zich voor jou in 2 minuten!

Als je hier vrij nieuw in bent, lees dan hieronder over het inschrijven en betalen voor de cursus en wat je dan kunt verwachten. Binnen een paar minuten ben je onderweg! In het (zeldzame) geval dat je misschien wat hulp nodig hebt, wees dan niet verlegen en stuur me een e-mail op [email protected] en ik zal je persoonlijk door het proces begeleiden. Een eenvoudige hulp bij het onderwerp van uw e-mail is voldoende.

Liefs, Luz

Zodra je hebt besloten mijn cursus te kopen, word je doorverwezen naar de betaalpagina. Je kunt een btw-nummer toevoegen (indien van toepassing) en selecteren welk account en welke betaalmethode je wilt gebruiken om de cursus te kopen.

Op dit cursusplatform kun je momenteel alleen met een creditcard betalen. Wanneer je liever met iDeal wilt betalen, koop deze cursus dan op mijn website https://toverzicht.nl/shop/online-cursussen/online... . Ik stuur je dan direct jouw persoonlijke toegangscode plus duidelijke instructies toe. je hoeft dan niet meer verder te lezen, alles staat in mijn e-mailbericht aan jou!

Als dit de eerste keer is dat je een cursus bij mijn school aanschaft en je hebt daarom nog geen account, dan wordt het e-mailadres dat je hier invoert gebruikt om je account aan te maken, wat nodig is om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke cursusmateriaal. Nadat je een e-mailadres heeft ingevoerd, klik je op Continue om je e-mailadres te bevestigen.

Nadat je de aankoop hebt voltooid, word je gevraagd je naam in te voeren en een wachtwoord om je account aan te maken. Je ontvangt ook een e-mail waarin je wordt gevraagd jouw account te bevestigen.

Als je al een schoolaccount hebt, moet je dat e-mailadres invoeren en op Doorgaan klikken. Vervolgens word je gevraagd om je account-wachtwoord in te voeren.

Wanneer je mijn cursus koopt en een bestaand myTeachable-account hebt (Teachable is het platform waarop deze cursus is gepubliceerd), word je gevraagd om het wachtwoord van jouw myTeachable-account in te voeren.

Voer je gewenste betalingsoptie in (creditcard, Apple Pay of Google Pay) en informatie. De betaling wordt verwerkt via een veilige 128-bits SSL-codering. In sommige gevallen kan je bank vragen om je creditcardbetaling te autoriseren. Als dit het geval is, verschijnt er een pop-upvenster waarin je wordt gevraagd om aanvullende informatie om de betaling bij je bank te autoriseren.

Vergeet niet op de knop Buy Now te drukken nadat je je gegevens heeft ingevoerd ;)

Zodra je jouw aankoop hebt voltooid, word je doorgestuurd naar de bedankpagina en ontvang je automatisch een ontvangstbewijs via het e-mailadres dat is opgegeven in het gedeelte Accountgegevens met meer informatie over je aankoop.

Je ontvangt ook een bevestigingsmail voor jouw account. Om te bevestigen dat je e-mailadres juist is, klik je op Confirm E-mail.

Nu kun je inloggen en toegang krijgen tot jouw nieuwe cursus!

Get started now!Dit zijn de engelen van de kinderen

Deze engelen zijn gemaakt door Fiep, Lily, Sofia, Melanie, Leonie, Lisa, Meimei en Isabelle.